Kalf, lam & vleeswaren

Kalfsvlees – wereldberoemd

In onze winkel bieden wij verschillende kalfsproducten aan. Denk aan kalfsschnitzel, kalfssaucijzen, kalfsgehakt maar ook de luxere producten zoals kalfsribeye. 

Texels lamsvlees - natuurlijk lekker!

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano.Wij hebben voor u altijd vers Texels lamsvlees.

 

Verse vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben we ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor – bijvoorbeeld – een heerlijk belegd broodje of een charcuterieplank voor bij de borrel.