Kalf, lam & vleeswaren

Kalfsvlees – wereldberoemd

Naast het vlees van de Wassenaarse runderen kopen we ook andere “soorten” rundvlees in. Dit komt van verschillende landen. Ieder land heeft zijn eigen karakteristiek ras. 

Met alle rundvleessoorten die wij aanbieden, geldt dat Henk de Keurslager eerst is langsgeweest om te zien hoe de beestjes leven. Dierenwelzijn is één van onze belangrijkste pijlers binnen het bedrijf.

Texels lamsvlees - natuurlijk lekker!

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano.Wij hebben voor u altijd vers Texels lamsvlees.

 

Verse vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Van heerlijke verse slagerssnijworst tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben we ook buitenlandse specialiteiten in huis. Meer dan genoeg inspiratie voor – bijvoorbeeld – een heerlijk belegd broodje.