Sparen

Keurslager spaarprogramma

Het spaarprogramma van de Keurslager werkt eenvoudig en levert een spaarwinst van maar liefst 32% op. Vraag gratis een spaarpas aan in de winkel. Vanaf dat moment kun je bij elke euro die je uitgeeft een spaarpunt kopen voor 5 eurocent.

Ga je spaarpunten inwisselen dan zijn ze meer waard. Sparen en verzilveren is mogelijk bij elke Keurslager in Nederland. Je kunt ook punten verzilveren in de Keurslager Cadeaushop. 

Punten sparen levert bij de Keurslager een spaarwinst op van maar liefst 32%. Een rekenvoorbeeld: voor 250 spaarpunten heb je € 12,50 betaald, maar bij verzilveren zijn ze € 16,50 waard. Dat is snel verdiend!

Spaarpas registreren

Een spaarpas is gratis verkrijgbaar bij de Keurslager. Zodra je een spaarpas hebt, kun je direct beginnen met sparen. Je moet de spaarpas nog wel registreren, dus op jouw naam zetten. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk te doen in verband met verlies of diefstal van de spaarpas. Registreren is niet noodzakelijk om punten te sparen, maar wel om punten te verzilveren.

Piggy spaarpunten

Naast de Keurslager spaarpunten is het ook mogelijk om bij ons Piggy punten te sparen. Sparen met Piggy is gratis, iedere euro die je uitgeeft telt als één spaarpunt. Die spaarpunten kun je inwisselen voor verschillende producten, denk bijvoorbeeld aan een stukje van onze huisgemaakte gekookte worst, maar ook voor een gourmetschotel voor vier personen. 

Download de Piggy-app voor meer informatie!